Page 1 of 2

We're back!

Posted: Mon May 13, 2019 8:35 pm
by Bill
Took longer than planned and we managed to lose the connection between the software and Database but all sorted now,

Bill

Re: Forum Shutdown

Posted: Mon May 13, 2019 10:18 pm
by el48tel
Good news ..... at last a new site.
And perhaps some quiet time from the hullabaloo of logo

Re: Forum Shutdown

Posted: Mon May 13, 2019 10:47 pm
by Bill
Just a new server, a precursor to the new site. New site is close but not quite there yet.

Re: Forum Shutdown

Posted: Tue May 14, 2019 7:30 am
by el48tel
Bill wrote:
Mon May 13, 2019 10:47 pm
Just a new server, a precursor to the new site. New site is close but not quite there yet.
As may be .... one step closer

Re: We're back!

Posted: Sat May 18, 2019 9:12 am
by Jim_Mercer
Link to Gallery gives error when I try it
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/include/functions.inc.php:183 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/include/init.inc.php(171): cpg_db_connect() #1 /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/index.php(26): require('/var/www/vhosts...') #2 {main} thrown in /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/include/functions.inc.php on line 183

Re: We're back!

Posted: Sat May 18, 2019 9:28 am
by rodsmith
Jim_Mercer wrote:
Sat May 18, 2019 9:12 am
Link to Gallery gives error when I try it
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/include/functions.inc.php:183 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/include/init.inc.php(171): cpg_db_connect() #1 /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/index.php(26): require('/var/www/vhosts...') #2 {main} thrown in /var/www/vhosts/forum.bcss.org.uk/public_html/gallery/include/functions.inc.php on line 183
I also get the error message. I hope it's not fatal to users :???: .

Re: We're back!

Posted: Sat May 18, 2019 11:17 pm
by Bill
Yeh gallery broke, the new server uses different software which meant we have had to manually rebuild the association between the databases and the software that runs the various sites and site elements, unfortunately the coppermine software is resisting all attempts at repair. The pictures and data are safe.

Bill

Re: We're back!

Posted: Mon Jun 24, 2019 3:50 pm
by AnTTun
Is there any reason (server or account) why I'm not getting notification email when I receive PM?

Re: We're back!

Posted: Mon Jun 24, 2019 4:22 pm
by el48tel
Can I add my name to that request?

Re: We're back!

Posted: Wed Jun 26, 2019 11:47 am
by rodsmith
AnTTun wrote:
Mon Jun 24, 2019 3:50 pm
Is there any reason (server or account) why I'm not getting notification email when I receive PM?
This useful communication seemed to disappear about 12 months ago, well before the latest server installation.